UWTH, Universal White Time Healing

UWTH is een hoge lichtfrequentie en afgestemd op een nieuw bewustzijn. Het werkt helend en bewustzijnsverruimend voor lichaam en geest. Het is een trilling die jouw frequentie verhoogt. Op fysiek, emotioneel en mentaal niveau vindt heling plaats en er ontstaat balans. Op spirituele niveau is er bekrachtigig en helpt het om het hogere in ons te integreren in ons dagelijks leven. White Time gaat voorbij tijd en ruimte, het bevat verleden, heden en de toekomst in 1 tijdsunit. Een behandeling bestaat uit o.a; het sluiten van energie lekkende plekken, energetisch reinigen van maag, darmen, longen, het plaatsen van lichtbuizen voor meer energie of heling.

Behandeling fysiek

Een behandeling gebeurt middels diverse handopleggingen, op of net boven het lichaam. Tevens werk ik met White time symbolen, edelstenen en gidsen. Tijdens de diverse handoplegging stroomt de energie via mijn handen door jouw lichaam en geest. Tijdens de behandeling wordt er in principe weinig gesproken om in rust en diepe ontspanning te komen.

Behandeling op afstand

Een behandeling kan ook plaatsvinden op afstand, zonder dat jij in dezelfde ruimte bent als dat ik ben. Dit wordt een afstandsbehandeling genoemd. Ik maak verbinding met jouw energetische veld en geef jou energie. De energie die ik stuur kan je zien al een flinke dosis positieve energie. Tevens voel ik waar blokkades zijn en stuur ik hier heling naar toe. Je kan deze behandeling op afstand voelen. We spreken een data en tijdstip af. Vaak is het prettig om thuis te gaan liggen op een rustige plek om de behandeling optimaal te mogen ervaren. Een White time behandeling op afstand wordt gecombineerd met een telefonisch consult. Voor en na de sessie, spreken we elkaar even persoonlijk en besteden we extra aandacht aan je vraag, thema of probleem. We hebben dan voor en na de behandeling kort contact. Voor de behandeling over hoe je nu in je vel zit en wat je wensen zijn. En na de behandeling over hoe je ervaring was en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om jouw heling te intensiveren.

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken voor een behandeling of coaching neem dan gerust contact met mij op.