Trance healing

Trance healing bekijkt en behandelt de oorzaak van jouw klacht/probleem. Samen met jou kijk ik bijvoorbeeld waar jouw overtuiging is ontstaan die je in het hier en nu belemmerd in je groei en ontwikkeling. De overtuiging kan zijn ontstaan in dit leven of in een vorig leven. Hiermee kan ik samen met jou op een dieper niveau belemmerende overtuigingen gemakkelijk ombuigen naar een opbouwende positieve overtuiging.

Middels verschillende technieken zoals: zielscontact, gidsen contact, zielsanalyse, contact met innerlijk kind en deel- zelven, mediamieke regressie en mediamieke NLP, geloftes en eden kan ik bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) komen. Deze blokkades kunnen de persoonlijke of spirituele groei belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen direct en helder worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt wanneer deze ook betrekking hebben in het dagelijks leven.
Deze blokkade, pijn of overtuiging kan in dit of vorige levens zijn ontstaan. Dit kan middels een behandeling getransformeerd worden, zodat de blokkade kan worden losgelaten. Deze pijn kan worden geheeld en er een nieuwe overtuiging voor in de plaats kan komen. Er wordt, indien nodig, terug gegaan naar je eigen proces vanaf conceptie, zwangerschap en van je geboorte.

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken voor een behandeling neem dan gerust contact met mij op.