Totaal behandeling

Tijdens een behandeling tune ik in en stem ik me af op de door jou aangegeven probleem/klacht of vraag. Daarbij maak ik gebruik van diverse behandeltechnieken welke op de site staan benoemd. Dit in combinatie met mijn heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien. Tijdens de fysieke behandeling maak ik gebruik van o.a. edelstenen en remedies.

We kijken samen waar je psychische of lichamelijke klacht/probleem of vraag vandaan komt. Dit gebeurt allemaal in jouw eigen tempo. Ik begeleid je bij bewustzijn, in de reis naar je eigen lichaam, geest, je eigen ziel. We leggen bijvoorbeeld contact met een chakra, een orgaan, vorig leven etc. Samen gaan we contact maken en het herstel in gang proberen te zetten. Je zult merken dat jezelf degene bent, die jezelf geneest en daarmee ook weer meer zelfvertrouwen hebt opgedaan. Ik begeleid je, zodat je makkelijker bij jezelf kunt komen en naar plekken kunt reizen en de diepte in kan waar je in het dagelijkse leven niet of niet gemakkelijk bij kunt. Daarnaast geef ik healing door zodat je herstel sneller verloopt.

Tijdens de behandeling krijg ik boodschappen door van gidsen en andere spirituele wezens of kan er contact ontstaan met een overledene. Dit contact laat ik ontstaan en de informatie die ik door krijg geef ik door aan jou. Soms kun je het zelf ook voelen.

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken voor een behandeling neem dan gerust contact met mij op.