Reiki

Reiki is universele levensenergie. De behandeling die ik geef is volgens de traditionele vorm van Usui system of natural healing. Een Reiki behandeling bestaat uit een behandeling op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau. Reiki geeft rust en diepe ontspanning van lichaam en geest en haalt afvalstoffen uit het lichaam. Verstoring en blokkades die zich in de loop van je leven in je energiebanen opgehoopt hebben kunnen, trauma, stress, klachten en ziekten veroorzaken.
Een Reiki behandeling werkt ondersteunend voor het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Op fysiek vlak zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt. Hierdoor kom je beter in je vel wat effect heeft op meerdere levensvlakken.

Behandeling fysiek

Een behandeling bestaat uit diverse handopleggingen, op of net boven het lichaam. Hierdoor geef ik energie door via mijn handen aan jou. Tevens werk ik met reikisymbolen, edelstenen en gidsen. Tijdens de diverse handopleggingen stroomt de energie via mijn handen door jouw lichaam en geest. Tijdens de behandeling wordt er inprincipe weinig gesproken om in rust en diepe ontspanning te komen.

Behandeling op afstand

Een Reiki behandeling kan ook plaats vinden op afstand, zonder dat jij in dezelfde ruimte bent als ik. Dit wordt een afstandsbehandeling genoemd. Ik maak verbinding met jouw energetische veld en geef jou energie. De energie die ik stuur kan je zien al een flinke dosis positieve energie. Tevens voel ik waar blokkades zijn en stuur ik hier heling naar toe. Je kan deze behandeling op afstand voelen. We spreken een data en tijdstip af. Vaak is het prettig om thuis te gaan liggen op een rustige plek om de behandeling optimaal te mogen ervaren. Een Reiki behandeling op afstand wordt gecombineerd met een telefonisch consult. Voor en na de sessie, spreken we elkaar even persoonlijk en besteden we extra aandacht aan je vraag, thema of probleem.We hebben dan voor en na de behandeling kort contact. Voor de behandeling over hoe je nu in je vel zit en wat je wensen zijn. En na de behandeling over hoe je ervaring was en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om jouw heling te intensiveren.

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken voor een behandeling neem dan gerust contact met mij op.