Reading kinderen

Door middel van een reading krijg je handvatten en inzichten in de zorg om je kind die je op dit moment hebt. Je krijgt ook tips en spiegelende vragen die je helpen te kijk naar jou in je rol als ouder. Een reading is een uitkomst als je kindje nog heel klein is of als aanvulling op de reguliere ondersteuning. Mocht je kind 12 jaar of ouder zijn dan heb ik zijn of haar toestemming nodig voor ik een reading kan afnemen.
Tijdens een reading stem ik mij af op jouw kind via een foto. Ik leg je kind uit wie ik ben en wat de bedoeling is van de reading en ik vraag of jouw kind contact met mij wil maken. Als ik toestemming heb van je kind ga ik op telepathische wijze in gesprek met je kind en geeft hij/zij gevoelens, woorden en beelden aan mij door. Tijdens een reading ga ik altijd uit van wat jouw kind mij wil vertellen zodat het zelf aan kan geven wat hij/zij als problematisch en/of prettig ervaart en graag wil leren en wat hij/zij nodig heeft. Zodra duidelijk is waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien kan er door jou en je kind aan worden gewerkt. Ik stel geen diagnoses over ziektes. Indien je kind lichamelijke/psychische klachten heeft raad ik altijd aan om ook naar een huisarts te gaan.

Voor een reading heb ik de volgende gegevens van je kind nodig:
  • Foto van je kind waar het alleen en volledig op staat
  • Naam (voor en achternaam)
  • Leeftijd (geboortedatum)
  • Adres/woonplaats
  • Geslacht (jongen/meisje)
  • Korte omschrijving vraag/problematiek
  • Korte omschrijving gezinssituatie (gezinsleden/huisdieren).
Na het afnemen van de reading zal er een afspraak met je worden gemaakt om de reading fysiek of via videocall door te nemen.

Mocht je interesse hebben in een reading dan leg ik je in een telefonisch contact verder uit hoe de reading in zijn werk gaat.