Chakra Aura en Engelen healing

Tijdens de behandeling stem ik mij af op jouw aura en chakra's. Ik controleer of de aura en hoofdchakra's in balans zijn. Dit doe ik door middel van mijn handen boven de chakra's te houden. Zodra ik mijn handen boven een chakra houd krijg ik informatie door over de chakra. Deze informatie deel ik met je. Vervolgens ga ik eerst de chakra voor een gedeelte reinigen middels diverse technieken. Ik begeleid je om contact maken met je chakra om van hieruit te kijken welke blokkade er is, oude overtuiging, emoties die mogen worden geheeld in dit leven of uit een vorig leven etc. Dit alles gebeurt terwijl je volledig bij bewustzijn bent.

Onder mijn begeleiding ga je je chakra's op thema schoonmaken en helen en worden er etherische koorden verwijderd of hersteld indien nodig. Daarna laat ik via mijn handen helende energie in de chakra's stromen zodat het weer in balans komt en blijft.

Het reinigen, helen en verstevigen van de aura volgt na de chakrahealing. Door de aura schoon te maken met mijn handen en gebruik te maken van de engelen als gidsen en helpers kan de energie weer gaan stromen. Beschadigingen heel ik en auralagen vul ik op met helende energie en engelenringen. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen gestimuleerd en de aura beschermd.

Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken voor een behandeling neem dan gerust contact met mij op.