Info behandelingen

In mijn praktijk Flowes kan je terecht voor verschillende soorten holistische, energetische en spirituele behandelingen. Deze beschrijf ik in de menu's. Het verschilt per behandeling hoeveel sessies er nodig zijn. Een fysieke behandeling inclusief een kort voor en nagesprek duurt ongeveer 65 minuten. Een behandeling op afstand duurt 60 minuten.

Vanuit mijn kennis, visie en vele ervaring, gaan wij samen op zoek naar de oorzaak achter jouw probleem/klacht. In de meeste gevallen heeft dit te maken met onverwerkte stukken en emoties uit het verleden (of vorig leven), gedragspatronen of overlevingsmechanisme die je aangeleerd hebt op een moment dat ze jou diende, maar die nu niet meer nodig zijn. Ik help jou deze oorzaak op te sporen zodat je kunt gaan helen op dit dieper liggende niveau om zo de klachten die jij ervaart in dit moment te verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Vooraf aan de behandeling heb ik een kort gesprek met je over waar je aan wilt gaan werken. Een behandeling is altijd bij bewust zijn en met kleren aan. De meeste behandelingen vinden plaats op de behandeltafel. Mocht je het prettiger vinden om in een stoel te zitten kan dit uiteraard ook.

Bij alle behandelingen start ik met je bewust te aarden en je energetisch te gaan verbinden. Dit is belangrijk om o.a. goed contact te maken met de aarde. Vervolgens kijk ik of je auraveld dient te worden schoon gemaakt. Dit gebeurt allemaal samen met jou. Zodra je goed bent geaard en verbonden en je auraveld schoon is ga ik verder met de behandeling.

Na een behandeling hebben we een kort gesprek over wat er plaatsgevonden heeft tijdens de behandeling. Bewustwording is namelijk nodig om te helen. Vaak voel je je rustig, ontspannen en gevuld met sprankelende energie. Het is belangrijk om het daarna even rustig aan te doen. Drink voldoende water zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen af kan voeren. Dit voorkomt klachten als hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid. Je krijgt via de app een korte samenvatting van de behandeling toe gestuurd.